Stjärnor på is. Har sett någon snabbt titt. De verkar ju inte bra alls!!!! Är ju mycket träning för det ska se bra ut.

Dansbandsduellen verkar ju vara gamla fina låtar. Sedan ska Peter Settman vara rolig däremellan. Känns så bra!

Känns som om dessa programmen är bra för kvällspressen mest!

Nej hyr en film istället!!!

Av Anders - 25 oktober 2008 21:12

Ja som vanligt så släpper man inte första målet. Men sedan ett till. En första period som man Hv71 inte är med i. Sedan så var Stefan Liv i målet helt borta på bägge målen. Kunde väl tagit båda!!

Spelar upp sig i andra men i tredje så strular man till det igen så blir förlust med 5-2 hemma mot Modo! Bra Modo!

Alla målen var gjorde i samma målbur lite kul. men domaren var ju så DÅLIG!! Dömde ibland men släppte mycket crosschecking! men om man hade klubban uppe u lyften och en annan seplare åker in i den så UT med denna hakning!!

Sedan håller jag med om Atro Blomsten att få utvisning för man slår sönder motståndarens klubba kan bli fel. Om den klubban man har har en flis gå den sönder väldigt lätt. Kanske bättre domaren kan se det istället.

Så ladda lite nu Hv7, lär er spela lätt å enkelt å VINN!!!!!

Här finns lite bra matcher att spela på:

Chelsea - Roma 3-1 Chelsea är starka hemma!

Bordeaux - Cluj 1-0 Bordeaux ska vinna hemma!

Bollen är rund!

Av Anders - 21 oktober 2008 22:21

JA vad ska man säga. 1 poäng är ju 1 poäng.

Men tyvärr så behöver börja få lite 3 poäng så självförtroende samt gå uppåt i tabellen.

Ska ju möta SSK nu så hoppas Hv71 kan vinna. Men det är "måste" matcherna som är värst att spela.

Jaja....dax gå till sängen...

Av Anders - 20 oktober 2008 21:13

Ja full fart framåt nu på matchen mellan Warberg - Aik.

3-3 mer spänning kan man inte få i denna match.

Hoppas på några mera mål låter bra!

Bollen är rund

Av Anders - 19 oktober 2008 16:11

Täby - Wäsby 5-3

Spela på dn fina pakettgolvet i Täby är inte det lättaste. Men så började det inte bättre än efter 1 min ca så gjorde Täby 1-0. Täby försatte skjuta på och leder efter första med 4-0.

Tror wäsby har 1 skott på mål under hela perioden. Sedan spelar Wäsby upp sig samt Täby bara backar hem för säkra sin vinst. Andra perioden slutar 1-1. så 5-1 till Täby efter 3 perioder. Wäsby satsar att framåt med 6 minuter kvar av matchen och kan göra 2 mål till. Men inte närmare än så.

Så Täby var täta bakåt å täckte allt för sin målvakt. Men fick ledningen och kunde spela så också.

Av Anders - 19 oktober 2008 16:08